Hirdetés

Overwatch - Jeff Kaplan arra kér minket, hogy legyünk már kicsit kedvesebbek

|

A játék rendezője egy hosszú írásban ecsetelte, hogy a közösség néha túllép egy határt, ez pedig mindenkinek csak árthat.

Hirdetés

Tény, hogy ahogy sok más online játékban, úgy az Overwatch-ban is számos olyan felhasználó van, akik megkeserítik játékostársaik életét, azonban egyesek még a fejlesztőkkel szemben sem képesek visszafogni magukat, és ez rossz hatással lehet a két fél közti kommunikációra, de még akár a játék fejlődésére is.

Hirdetés

Jeff Kaplan egy hosszú bejegyzést tett közzé a Battle.net fórumon, amiben leírja, hogy más stúdiókhoz hasonlóan az Overwatch csapat is már csak félve mer bármit is írni a fejlesztésről, mert néhányan azonnal letámadják őket, követelőznek, fenyegetőznek vagy akár levélben a kirúgásukat kérik a főnökeiktől.

Kaplan azt is hozzátette, hogy a fejlesztők mindig a valódi neveikkel, közvetlenül próbálják meg közölni a dolgokat a játékosokkal, ez pedig jóval több, mint amit más csapatoktól kapnának.

Azt már tudjuk, hogy a játékosok rossz viselkedése hátráltathatja az Overwatch előrehaladását, de ha már a fejlesztők sincsenek biztonságban a gyűlölködőktől, akkor valami nagyon nem stimmel. Szóval nem baj, ha valamiről rossz véleményünk van, és remek dolog, hogy hangot adhatunk a véleményünknek, de persze ez ne azt jelentse már, hogy bárkinek bármit mondhatunk, csak mert valamiért nyűgös a kis szívünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)