Hirdetés

Még a megjelenés előtt megismerhetjük az Overwatch univerzumát (videó)

|

Az Overwatch világát többféle módon meséli el nekünk a Blizzard a játékon kívül, a karakterek hátterét bemutató anyagok közül az első pedig még ebben a hónapban megérkezik.

Hirdetés

Rengetegen várják már az Overwatch megjelenését, vagy legalább a nyílt bétát, de amilyen kiválóra sikerült a Blizzard lövöldéjének játékmenete, olyan izgalmas már most a hozzá kitalált univerzum is. A karakterek előtörténetéről többféle módon is mesélnek majd a készítők, erről osztottak most meg néhány új infót.

Kiderült például, hogy az animációs sorozat első részét már márciusban láthatjuk, a további epizódok pedig a Blizzard nemrég kikerült blogposztja szerint az elkövetkezendő két hónap folyamán érkeznek majd. Azt nem tudtuk meg, hány történetet ismerhetünk meg ilyen formában az Overwatch világából, az animációs sorozat készítéséről kiadott alábbi trailerben viszont láthatjuk, hogy Winston mellett biztosan megismerhetjük Hanzo és Genji háttértörténetét, és azt is, miért nem bírja egymást Tracer és Widowmaker.

Szintén a megjelenés előtt érkezik hat rövidebb képregény, amik egy-egy karakterre, vagy az összetartozó hősökre koncentrálnak. Biztos, hogy feltűnik Junkrat és Roadhog kettőse, illetve Reinhardt is, de a sort McCree nyitja majd, akinek a képregényét áprilisban kaphatjuk kézhez, és az alábbi kép lesz a borítóján.

Végül szóba került a hosszabb képregény is, ami az Overwatch összehívását eredményező Omnic Crisis idején játszódik. Ennek a címe Overwatch: First Strike lesz, és az elit egység alapítóira koncentrál, mint Reinhardt, Torbjörn, vagy az egymás ellen fordult bajtársak, Jack Morrison, akiből Soldier: 76 lesz később, és Gabriel Reyes, akit ma már Reaperként ismerünk.

Ti melyik karakter előtörténetére vagytok leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)