Hirdetés

Overwatch - így csinálhatsz Widowmakerből Kerrigant

|

A StarCraft huszadik évfordulójának megünneplése kiterjed az Overwatchra is, ennek keretében pedig bezsákolhatunk egy különleges skint.

Hirdetés

Az Overwatch legutóbbi szenzációja a 27. hős, Brigitte bemutatkozása volt, akit azonnal nerfeltek is, de arra bizonyára így is mindenki felkapja a fejét, ha az egyik közönségkedvenc karakter, Widowmaker kapcsán történik valamilyen fejlemény. 

Hirdetés

Március 31-én lesz a Blizzard legendás stratégiai játéka, a StarCraft kereken húsz éves, ezt pedig a kiadó minden címében - a Hearthstone-ban, a Heroes of the Stormban, a Diablo 3-ban és a World of Warcraftban is - meg fogja ünnepelni valamilyen módon. A buliból nem maradhat ki természetesen az Overwatch sem. Mindazok, akik április 3-ig belépnek a játékba, kapnak egy Kerrigan skint Widowmakerhez. Az Overwatch Twitter be is mutatta, hogyan néz ki a cucc: 

Persze minden Blizzard játékban más az ajándék, a Hearthstone-ban például három kártyacsomagot kapunk ingyen a nemes alkalomból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)