Hirdetés

Overwatch - így változik a kompetitív mód a második szezonnal

|

A mi drága jó Jeffünk leült a kamera elé, és elmesélte nekünk, hogy mire is számíthatunk a második szezonban.

Hirdetés

Az Overwatch kompetitív módja egy remek hely a kemény legényeknek, de azért nem mentes a hibáktól. A Blizzard csapata mindent megpróbál orvosolja ezeket, és a nagy változások ideje el is érkezett a második szezon közeledtével.

Jeff Kaplan a fenti videóban részletesen elmondja az újdonságokat. Az egyik legfontosabb változás, hogy a második szezontól nem 1-100-ig terjed majd a Skill Rating skála, hanem 1-5000-ig és a pontszám alakulásától függően leszünk bekategorizálva Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master és Grand Master rangokba.

A Sudden Death is változik, illetve teljesen kikerül a játékból. Az új bónusz időnek és a time bank rendszernek köszönhetően az esetek nagy részében nem lesz döntetlen, és ha mégis, akkor mindkét csapat kap majd pontokat (kevesebbet, mintha győzelemmel zárult volna).

Papíron mindez jól hangzik, de meglátjuk, hogy gyakorlatban hogy működik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)