Hirdetés

Overwatch - hamarosan konzolon is jelenthetünk játékosokat

|

Egyelőre csak PC-n jelenthetjük fel a sportszerűtlen játékosokat, de ez nemsokára meg fog változni.

Hirdetés

Habár az Overwatchot valószínűleg PC-n játsszák a legtöbben, azért a konzolokon és bőven akadnak rajongók, akikre a Blizzard igyekszik odafigyelni. A cég fórumain legutóbb a játékosok jelentésének lehetősége miatt szólaltak fel nemrég a rajongók, a játék rendezője, Jeff Kaplan pedig most válaszolt.

A fanok egy hatalmas fórum topicot hoztak létre a konzolos problémák összegyűjtésére, ezek között pedig az egyik leggyakrabban előkerülő hiányosság volt az, hogy a játékosok nem tudják jelenteni azokat, akik szándékosan próbálják elrontani mások játékélményét a viselkedésükkel. Kaplan erre azt válaszolta, hogy aggodalomra nincs ok, mert mindez már készül konzolokon is:

"Ez a feature már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül. Nem tudok pontos időpontot mondani, mert elég sok mindent kell összehangolni egy ilyen rendszer bevezetéséhez. Én remélem, hogy még a nyár előtt sikerül befejezni a munkát."

Ha már sikerült egyszer elkapni a rendezőt, akkor a játékosok feltettek neki még pár további kérdést is, például azzal kapcsolatban, hogy a fejlesztők vissza fogják-e állítani a Torbjornt és Symmetrát ért nerfeket (hiszen a hero stacking megszűnése miatt ezek a hősök már sebezhetnének többet). Kaplan erre azt válaszolta, hogy alaposan figyelik, hogy ez a két hős hogyan viselkedik játék közben és lehet, hogy változtatni fognak rajta a közeljövőben.

Emellett az is felmerült, hogy több előre beállítható szövegre lenne szükség, hiszen konzolon ez a chat hiánya miatt elég praktikus lenne játék közben. Kaplan erről nem beszélt sokat, de megígérte, hogy dolgozni fognak rajta.

Ti mit gondoltok? Milyen platformon toljátok az Overwatchot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)