Hirdetés

Overwatch - nagy változás jön a konzolosok életébe

|

A Blizzardnak kétség kívül igen hosszú listája lehet arról, hogy mi mindennel lehetne növelni a játékélményt az Overwatch-ban. A most tervezett módosítás például megoldhatja a konzolt használó játékosok egy komoly problémáját.

Hirdetés

Ráncfelvarrások sorozata indult szeptemberben az Overwatch-on. Az Eichenwalde pálya támadói segítséget kaptak és a frissítési rátán is emeltek néhány hete. A legközelebbi patch a konzolos irányítást írja felül.

Aki PS4-en vagy Xbox-on játszik, annak biztos okozott már problémát az irányításban, hogy miként kezeli a játék, a kontrollertől érkező utasításokat. Jelenleg úgy van, hogy ha a joysticket mozgatjuk és minél inkább kiakasztjuk valamelyik irányba, azzal együtt gyorsulunk és növekszik a karakter mozgásának érzékenysége is.

A frissítésben majd a fenti esetekben az érzékenység tartósan alacsonyan marad. Tehát ha húzzuk, vonjuk a joysticket alacsonyan marad egészen addig, míg el nem érjük vele a tartományának külső 10%-át. Ezzel együtt a mozgásunk is csak ebben a 10%-os területben fog gyorsulni és így remélhetőleg a célzás is jobban megy majd kontrollerrel.

Hogy mikor érkezik ez a frissítés, arról természetesen nincs hír és mivel konzolokon a PTR sem elérhető, így tesztelni sem tudják a játékosok az új beállításokat. De elvileg választhatunk majd, hogy a régebbi vagy az új módosításokkal akarunk játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)