Hirdetés

Overwatch - így lehet betalálni a kosárba

|

Ha valaki nagyon vágyna a játék előtt némi konfettiesőre, többé nem kell értelmetlenül próbálkoznia.

Hirdetés

Az Overwatch ad nekünk lehetőséget, hogy elüssük az időt a meccsek indulása előtt, egyes pályákon az ajtó nyitódása előtt megpróbálhatunk kosárra dobni. Ez eddig lehetetlen küldetésnek tűnt, most azonban, a videó megnézése után már könnyedén elnyerhetjük a kiérdemelt konfettit és dudaszót.

Habár a videó készítőjének Tracerrel sikerült mindannyiszor betalálnia, valószínüleg más karakterekkel is működik a trükk, ha ügyesen megtaláljuk a megfelelő szöget. A célzás kapcsán fontos, hogy jó helyen üssük meg a labdát, valahol az aljánál, de még ezelőtt érdemes a célkeresztünket a palánk alsó szélére fókuszálni. A tökéletes ütéshez le kell guggolnunk, utána pedig hátradőlve várhatjuk a labdánk tökéletes célba érkezését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)