Hirdetés

Overwatch - nagyon sok újdonságot hozott a legújabb frissítés

|

Temérdek skin, egy vadonatúj pálya és számos más apróság jutott a Blizzard lövöldéjének legújabb tartalmi csomagjába.

Hirdetés

Már láthattunk ezt-azt a nemrég élesedett kozmetikai frissítésből, és a tavaly bejelentett új aréna is megmutatta magát korábban, de most végre befutott a legújabb patch, amivel együtt kibővült a loot boxok kínálata, és számos jósággal bővíthetjük gyűjteményünket.

Hirdetés

Ma este élesedett a frissítés, és elérhetővé vált a Blizzard World pálya, ami tulajdonképpen egy, a stúdió népszerű játékait felvonultató vidámpark, amiben ráadásul számos easter egget is találhatunk. Ezen felül még kaptunk egy csomó új skint, köztük olyanokat is, amelyeket más Blizzard-játékok ihlettek. A sok új spray, ikon és további apróságok pedig már csak tényleg hab a tortán.

A legjobb az egészben pedig az, hogy az alábbi videóban is látható újdonságok nem szezonális dobozokban kaptak helyet, így a sima loot boxokból is megszerezhetjük őket.

Ti kaptatok már valamit az új cuccok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)