Hirdetés

Overwatch - jövő héten visszatér a Lúcioball

|

Ismét kezdetét veszi a Summer Games esemény, és egészen augusztus végéig tart.

Hirdetés

Az Overwatch első tematikus eseménye volt 2016 nyarán a Summer Games, melyet a nyári olimpiával kötött össze a Blizzard.

Hirdetés

Sportolni viszont akkor is lehet, ha nincs olimpia (aki csak azért nem mozgott, mert ennek ellenkezőjét hitte, máris veheti a bérletet). Augusztus 9-étől egészen augusztus 30-áig játszhatjuk a Lúcioballt, melyben hat játékos Lúciókat irányítva rugdoshat egy nagy labdát. Kicsit olyan, mint a Rocket League, csak autók helyett görkoris zenészekkel. A helyszín ezúttal Busan lehet, ahol egy új aréna vár majd minket. Várhatóan új skinek is érkeznek, meg egyéb kiegészítők, de erről részleteket egyelőre nem tudunk. 

Hétfőn, legkésőbb kedden minden kiderül. Addig is lehet gyakorolni szépen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)