Hirdetés

Overwatch - lesz térképkészítő, de várnunk kell rá

|

A Blizzard csapata teljesen nyitott egy publikus térkép készítő kiadására, de ez komolyabb munka, mint sokan hiszik.

Hirdetés

Mióta lehet custom meccseket kreálni, azóta téma az Overwatch közösségben a térképkészítő eszköz lehetősége. A Blizzard mindig is nyitott volt az ilyesmire, és ezúttal sem zárkóznak el a dologtól.

Jeff Kaplan válaszolt a felvetésre. Szeretnének előbb-utóbb egy publikus map editort kiadni, de az nincs rajta a rövid távú tervek listáján.

"Az Overwatch egy teljesen új motorral készült, így ezt összehozni nem kis feladat, és nem fog megtörténni egyik napról a másikra" - írta az Overwatch csapata feje.

Kaplan elmondása szerint rengeteg kihívással jár a saját térképkészítő átalakítása úgy, hogy azt a publikum is használhassa. Remélhetőleg eljutnak idáig, és láthatunk majd számtalan modot és egyedi megoldást, ahogy azt annak idején a Warcraft III vagy a StarCraft II esetében is láttuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)