Hirdetés

Overwatch - már csak egy hétig bétázhatunk

|

A Blizzard úgy döntött, elég adatot sikerült összegyűjteniük, ezért egy hét múlva leállítják a zárt bétát. Megijedni nem kell, hamarosan újra megnyílnak a szerverek.

Hirdetés

Sajnos sokkal kevesebb időm van az Overwatch-csal játszani, mint amennyit szeretnék, de a Blizzard nem meglepő módon fején ezúttal is fején találta a szöget. A lövölde már most kifejezetten tetszetős, a megjelenésre pedig csak még jobb lesz.

A béta október végi rajtja óta a játékosok már több mint 900 000 meccset toltak le a játékban. Ez bőven elég minta a Blizzard programozói számára, amit kielemezve finomíthatnak a játékmeneten, balanszolhatnak a karaktereken, bővíthetnek a szervereken, vagy épp javíthatnak a pályatervezésen és a matchmaking rendszeren. A fejlesztők köszönik a rengeteg bug reportot, kritikát, tanácsot és élményt, amit a játékosok megosztottak velük.

Ez fontos fázis volt a fejlesztésben, de most ideje egy kicsit visszavonulni, hogy a gyűjtött adatokat összegezzék és megtegyék a szükséges lépéseket. A bétát december 10-én délután 5-kor lövik majd le, addig már nem adnak ki új kulcsokat, azonban akik most kaptak, azok januárban ismét csatlakozhatnak, amikor újraindítják a bétát. Akkor új embereket is beengednek majd, de  hogy pontosan mennyit, azt egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)