Hirdetés

Overwatch - megjöttek az új karakterek

|

A béta tesztelői meg is kapták a múlt héten bemutatott triót a játékba. D.Va, Genji és Mei már aprítanak is.

Hirdetés

A hétvégi Blizzconon a Blizzard bemutatta az Overwatch utolsó három karakterét. D.Va, Genji és Mei bekerülésével teljes lett a kezdésre szánt 21 hősből álló felállás. A három új karaktert mától lehet kipróbálni a játék bétaverziójában.

Az Overwatchról rengeteg hír jött a hétvégén, például, hogy nem lesz ingyenes, annak ellenére, hogy valamiért nagyon sokan ebben bíztak. A játékot meg kell vásárolni valamilyen formában, ami nem feltétlenül baj, sőt, sokan örülnek, hogy a Blizzard inkább az egyszer vásárlós formulát választotta.

Egyébként az megvan mindenkinek, hogy a Blizzard képregényekben és egy animációs sorozatban fogja elmesélni, hogy mi történt hőseinkkel az Omnics háború előtt, és hogyan vált szét az egykori szupercsapat? Még egy trailert is kaptunk mindehhez.

Az Overwatch megjelenés várhatóan tavasszal, de jó eséllyel még 2016. június 21. előtt esedékes. Ti melyik karaktert szeretnétek kipróbálni a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)