Hirdetés

Overwatch - kegyetlenül megbünteti a Blizzard a Mei-jel trükközőket

|

Mei jégfalával ki lehet jutni a 3v3 pályáról, de nem érdemes ezzel szórakozni.

Hirdetés

A 3v3-as pályán hetek óta fennáll egy hiba, ami fölött a Blizzard csöndben szemet hunyt. Eddig. Ugyanis Jeff Kaplan két lehetséges verziót vázolt fel a bug kezelésére.

Ezt a bugot Mei Ice Wall képességével idézhetjük elő, egy jól elhelyezett fallal ugyanis pik-pak a térképen kívül találjuk magunkat, és halhatatlanként lövöldözhetünk. 

A Blizzard amellett, hogy igyekszik mihamarabb kijavítani a hibát (sőt, lehet, hogy már mostanra is sikerült), durván megbünteti azokat, akik mégis kihasználják. Erre azért van szükség, mert mindig megvan annak a lehetősége, hogy valami elkerüli a figyelmüket és nem sikerült 100 százalékosan megoldani a problémát.

Természetesen Kaplan elnézést kért a játékosoktól, amiért ilyen sokára reagáltak a hibára és remélik, hogy mihamarabb megoldódik. Elvégre

… az Overwatch PvP játék, tehát a csalások kihasználásával felborul annak mechanikája és ez a többi játékoson csapódik le, akik tisztességesen versenyeznek.

Ezért is fognak szigorúan büntetni minden csaló Overwatch játékost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)