Hirdetés

Overwatch - nem szeretik Mei téli kinézetét, jön érte a kárpótlás

|

Nyilván nem tetszhet mindenkinek egy skin, amit az események alkalmából kapnak a karakterek, de Mei téli ruhája többeknél is ellenérzéseket váltott ki, ezért pedig jövőre jön a kompenzáció.

Hirdetés

Overwatch játékosok nemtetszésüket fejezték ki Mei új kinézete miatt, amit a karácsonyi esemény alatt lehet megszerezni. Jeff Keplen pedig most megígérte, hogy jövőre kapnak cserébe egy másikat.

Egy Daddy nevű játékos röviden összefoglalta, hogy nyilvánvalóan rengeteg Overwatch rajongó elégedetlen Mei téli öltözékével, hiszen a többiekéhez képest egyértelműen szegényesebb, semmi különleges nincs benne. Vessük össze akár Zenyatta Diótörő kinézetével, a Yeti hasonmás Winstonnal vagy a manónak öltözött Tracerrel. Ennél fogva az érte fizetendő 3000 credit is irreálisan magas.

Daddy arra is megkérte a Blizzardot, hogy definiálják neki, mit is jelent a Legendary kinézet fogalma, mert nyilvánvalóan alább adták a szintjét, Mei ruhájával. Jeff Kaplan pedig készséggel válaszolt is neki.

Kaplan leírta, hogy számukra a Legendary skin készítése azt jelenti, hogy teljesen újragondolják a karakter vizuális effektjeit (pl. a jégtömb helyett hóember formában regenerálódik Mei). Ugyanakkor leírta, hogy elég szubjektív az ilyen változtatások megítélése és sajnálja, hogy a nem tudtak elég menő kinézetet készíteni. Nekik mindenesetre tetszett.

Na de a következő év elején valami egészen újjal készülnek Kaplanék, pontosan egy új Legendary kinézetet készítenek Meinek, ami szerintük biztos mindenkit kárpótol majd. Ennél többet egyelőre sajnos nem árult el a Blizzard alelnöke.

Nektek tetszik Mei téli kinézete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)