Hirdetés

Overwatch - a játékosok szerint Mercy túl erős lett

|

Sokaknak nem jön be az átdolgozott gyógyító, mert akár az e-sport meccseket is unalmassá teheti.

Hirdetés

Korábban számos fontos változáson esett át Mercy, aminek következtében még az ultimate képessége is átalakult, nemrég pedig újabb változtatásokat eszközölt a Blizzard, de úgy tűnik, hogy a dolog nem nyerte el mindenki tetszését.

Hirdetés

A játék Reddit-oldalán már alaposan kivesézték a témát a játékosok, akik szerint Mercy túl erős lett a legutóbbi változások óta, mert túl nagy hangsúlyt kap az összecsapások során. A gyógyító fél percenként fel tud éleszteni egy elhalálozott csapattársat, ultimate képességével pedig kap egy újabb töltetet, ráadásul mivel repülni is tud, így sokkal egyszerűbben mozog a pályán.

Emiatt pedig jogos lehet a játékosok felháborodása, ugyanis így gyakorlatilag tényleg unalmassá válhatnak a meccsek, hisz állandóan az lesz az elsődleges célja a csapatoknak, hogy kicsinálják az ellenséges Mercy-t, mert amíg életben van, nagyon hamar vissza tudja hozni az elesett hősöket.

Minden meccsen unalmas, ha egy karakter nagyon előtérbe kerül, de az Overwatch világbajnokság közeledtével érthető a rajongók aggodalma, hogy a profik összecsapásain is gyakran előfordulhat ez a helyzet.

Ti mit gondoltok, tényleg túl nagy Mercy szerepe a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)