Hirdetés

Overwatch - élesedtek a Mercyt és Lúciot érintő változtatások

|

Már az éles szerverekre is felkerült a múlt héten tesztelt Mercy átalakítás, ezzel együtt pedig egy Lúcio bugot is helyrekalapáltak.

Hirdetés

Az Overwatch egyik legtöbbet piszkált karaktere, Mercy megint átalakult. A gyógyító egy komolyabb átdolgozást kapott a közelmúltban, ami bár összességében sikeresnek mondható, kicsit túlkompenzálta a karakter lecserélt ultiját. A múlt héten felkerült pár változtatás a PTR szerverre, ezek pedig most élesedtek a hivatalos szervereken.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a Valkyrie bekapcsolása után Mercy feltámasztása nem resetel, csak kap még egyet belőle, így 2 karaktert támaszthat fel gyors egymásutánban a Q elhasználásakor. Továbbá az ultimate állapot nem von le a feltámasztás cooldown idejéből sem.

A patch másik fontos pontja egy Lúcio bug kijavítása volt, aminek köszönhetően kedvenc zenészünk sokkal lassabban siklott a falon, mint kellett volna. A patch hozzádobott 6 százalékot a karakter sebességéhez, így kompenzálták a hiba miatt vesztett lendületéből.

Aki ki akarja próbálni ezeket az újításokat, az dobbantson fel az éles szerverekre és játsszon pár kört. Mivel még mindig tart a halloween event, ezért különösen érdemes most lövöldözni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)