Hirdetés

Overwatch - a Sony egy vasat sem kap Mercy új skinje után

|

A vállalat most megnyugtatta a rajongókat, hogy bizony nem csippent le semennyit az eladott kinézetek után.

Hirdetés

A játék egyik gyógyító karaktere, Mercy nemrég kapott egy vadonatúj skint, aminek a megvásárlásával jótékonykodhatnak egy kicsit a játékosok. Sokan pedig azt hitték, hogy a Sony levesz magának valamennyit minden egyes vásárlás után, de ez bizony nem igaz.

Hirdetés

Az Xbox Store-on, illetve a Blizzard hivatalos webáruházában is az olvasható, hogy az összes bevétel jótékony célra megy. Ezzel ellentétben a PlayStation Store-on lévő szöveg már nem ennyire egyértelmű, és sok játékos hitte azt, hogy a Sony ugyanúgy levesz valamennyit a vásárlások után.

A vállalat nemrég megszólalt az ügy kapcsán, és elmondta a GameSpotnak, hogy semennyi profitja nem származik Mercy Pink skinjéből.

Ti megvettétek már az új kinézetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)