Hirdetés

Overwatch - se cross-platform játék, se cross-platform mentés nem lesz az elején

|

Egyelőre azzal foglalkozott a csapat, hogy Switchre vigye a játékot. Ahhoz, hogy cross-platform dolgokról beszélni lehessen, még sok kihívást le kell küzdeniük.

Hirdetés

A Nintendo Direct alatt a Blizzard bejelentette, hogy jön az Overwatch Nintendo Switchre. Ez nyilván rengeteg jelenlegi játékosban felvetette a kérdést, hogy mi lesz azokkal a cuccaikkal, amiket eddig begyűjtöttek. Nos, azok maradnak ott, ahol eddig voltak.

Hirdetés

Matthew Hawley, az Overwatch vezető producere elmondta az Eurogamernek adott interjújában, hogy egyelőre a játék Switch verziójának optimalizálásán dolgoznak.

"A cross-platform játék és mentés olyasmi, amiről sokat tanultunk az elmúlt években, főleg a Hearthstone miatt, ami ugye egy teljesen multiplatform cím. Ma semmilyen konkrétummal nem tudok szolgálni azon túl, hogy több technikai és üzleti kihívást kell megoldani ahhoz, hogy ez megfelelően működjön. Mi jelenleg csak arra koncentrálunk, hogy az Overwatch fusson a Nintendo Switchen, és a Nintendo közösségének tagjait az Overwatch közösségében köszönthessük."

Hawley a fentieket erősítette tovább, amikor megkérdezték, hogy a cross-save lehetősége jöhet-e a jövőben.

"Ez olyasmi, amiről beszéltünk. Az ipar sokat fejlődött az elmúlt években ezen a téren, és ez olyasmi, amit mi folyamatosan figyelünk, de jelenleg nem vagyunk ott technikailag és üzletileg, hogy bármilyen elkötelezettséget is vállalhassunk ezzel kapcsolatban."

Szóval egyelőre senki ne számítson arra, hogy a PC-s vagy más konzolos fiókját a Nintendo Switchre viheti. Persze ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Először az Overwatch Switch portja sem tűnt lehetségesnek, aztán tessék, októberben már itt is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)