Hirdetés

Overwatch - lehet, hogy akármeddig repülhetünk majd Pharah-val

|

A jelenleg tesztelés alatt álló frissítés rengeteg balansz változtatást hozott a játékba. Az egyik módosítás komolyan átalakíthatja Pharah játékstílusát.

Hirdetés

A PTR szerveren már tesztelhető az az Overwatch frissítés, amiben az új karakter, Sombra is szerepel. A csomag rengeteg újdonságot hoz, de nem csak tartalmakat, hanem egyensúly átalakításokat is kapunk. Ennek Pharah örül legfőképpen.

A jelenlegi verzióban buffolták Pharah felemelkedési magasságát 35%-kal. Ez önmagában nem hangzik soknak, de arra pont elég, hogy sose kelljen leszállni a karakterrel. Hogy ez hogyan is működik a gyakorlatban, azt a PC Gamer kollégája egy videón meg is mutatja.

Ez a patch jelenleg tesztelés alatt áll, és december elejéig fel sem kerül az éles szerverekre, így a fejlesztőknek bőven van még ideje finomítani a dolgot. A Pharah játékosok biztos örülnének neki, ha maradna a PTR verzió. A többiek nem biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)