Hirdetés

Overwatch - átalakul a Play of the Game

|

A Play of the Game rendszer jelenleg legalább annyi hibával bír, mint ahány izgalmas és büszke pillanatot köszönhetünk neki, így idővel ezt is átalakítják az Overwatch fejlesztői.

Hirdetés

Az idei Blizzcon alkalmával több érdekes feature-t és más újdonságot lepleztek le az Overwatch fejlesztői, de a háttérben természetesen több olyan dolgon is dolgoznak, aminek a bemutatására egyelőre nem állnak készen. Amint egy interjúban elárulták, többek között átdolgozzák a Play of the Game rendszert is.

A meccsek végi izgalom ugyanis még mindig nagyot dob a játékélményen, de olykor nehéz egyetérteni vele, melyik megmozdulást emeli ki a játék, főleg azért, mert a csapatmunkát nem tudja honorálni a csupán egy karaktert követő rendszer. De ahogy Geoff Goodman, az Overwatch vezető hősdizájnere elárulta a Kotakunak, már dolgoznak a megoldáson.

"Már tervben van a rendszer, amit Play of the Game 2.0-nak hívunk. Illetve egy ideje már tervezzük, de vannak dolgok, amik nagyobb prioritást élveznek. Van egy csomó király ötletünk, például a kamerakezeléssel kapcsolatban. Vannak ötleteink, hogy a legjobb kooperatív megmozdulást díjazzuk, például mert a mostani rendszerben előfordulhat, hogy Zarya jól használja az ultiját, de a Genji kapja az elismerést. (...) Úgyhogy a két megmozdulás kombinációját akarjuk megmutatni. De van néhány nehéz dolog, amit még ki kell találnunk, például, hogyan nézzenek ki a bevezető animációk és ki kapja az elismerést"

- mondta Goodman.

Persze ahogy a hősökért felelős dizájner is elmondta, sok sürgetőbb dolga is lesz az Overwatch-csapatnak, például Sombra beépítése, az árkádmódok és az új térkép véglegesítése, ráadásul a kompetitív módon is ismét csiszoltak egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)