Hirdetés

Overwatch - a játékosok kiválóan szórakoznak az új pálya halálos autóival

|

Az Overwatch tesztszerverén már játszható az Oasis pálya, aminek a szélén száguldozó autók rendkívül vicces helyzeteket tudnak okozni.

Hirdetés

Az Overwatch legújabb helyszínét, az Oasis névre hallgató pályát tesztelő játékosok hamar rájöttek, hogy az ott száguldó autókkal nem érdemes ujjat húzni, ha nyerni szeretnének. Mások viszont elsősorban veszély helyett szórakozási lehetőséget láttak a halálos járművekben.

A kísérletező kedvű játékosoknak hála például megtudtuk, hogy egy kis ügyességgel akár gyors menekülésre is használhatjuk őket, ugyanis Reaper Wraith alakjában, vagy Widowmaker grappling hookjával akár utazhatunk is rajtuk. De akár Sombra translocator eszközét is rátapaszthatjuk egyre, ami azt is elárulta, hogy a kocsik egyébként körbe-körbe mennek.

Ennek a Reinhardtnak a rohamából megtanulhatjuk, hogy nem érdemes packázni velük akkor sem, ha a többi Overwatch-hőst simán eltoljuk a helyéről (a képernyő bal oldalán figyeljétek a ragdollt). Kivéve, ha olyan ügyesek vagyunk, mint AcidParadox, aki kihívásként tekintett rá, hogy minél több karakterrel lavírozzon a kocsik között.

De végül azt is megtudhatjuk, hogy az Oasis forgalma által kiosztott sebzésnek gyakorlati haszna is lehet, Zaryaként ugyanis a pajzsunkon keresztül fel is tölthetjük velük a fegyverünket.

Az Oasis egyébként valamikor decemberben érkezik meg az Overwatch éles változatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)