Hirdetés

Overwatch - hat hőst változtatott meg a legújabb PTR frissítés

|

Újabb változásokat tesztelhetünk az Overwatch PC-s változatában, amik remélhetőleg jobbá teszik majd a harcosokat, és kiegyensúlyozottabbá a meccseket.

Hirdetés

Nem tudni még, mivel ünnepli a Blizzard az Overwatch egyévessé válását (ami ugye május 24-én esedékes), de annyi biztos, hogy a játék addig is kap mindenféle frissítéseket, amiktől sokkal jobb élmény lesz mindenki számára.

A PTR-en, avagy a publikus tesztszerveren már éles az új frissítés, mely egyebek mellett a hősöket finomhangolja. Genji és Hanzo falonfutás után azonnal támadhatnak, ami gördülékenyebbé teszi a mozdulat használatát. Hanzo íja emellett 10%-kal gyorsabban töltődik, és ha folyamatosan nyomva tartjuk a felhúzás gombját, falonfutás miatt sem veszik el a töltöttség. Változott továbbá Orisa is, Fusion Driver sebzését 15%-kal csökkentették, a Protective Barrier esetében pedig 12 helyett 8 másodpercet kell várni, hogy újra használható legyen. Ha Reaper átváltozik, fegyverei automatikusan újratöltődnek, így mikor ezt menekülésre használja, nagyobb eséllyel jár sikerrel. Az utolsó módosult karakter Soldier: 76, akinek fegyvere 20 helyett 19-et sebez.

A Blizzard hibákat is javított és bővítette a Custom módot, ezekről részletesen a hivatalos blogposztban olvashattok.

Mit szóltok a fenti változásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)