Hirdetés

Overwatch - egy rajongói rajzból készült karakter

|

A Blizzard egy életre szóló élménnyel ajándékozta meg az Overwatch egyik fiatal rajongóját, amikor a nekik küldött gyermekrajzból valódi karaktert varázsoltak.

Hirdetés

Egy napra vagyunk az Overwatch megjelenésétől, amire többek között az utolsó animációs kisfilmmel, a béta statisztikáival és a legújabb GameStar magazinnal hangolódhattunk, de van itt egy olyan cukiság is a Blizzard új játékával kapcsolatban, amit még muszáj elmesélnünk a szerverek indulása előtt. 

Történt ugyanis, hogy az Overwatch hivatalos Twitter csatornája kapott egy üzenetet egy bizonyos Shane Hickey-től, aki a lánya levelét tolmácsolta a csapat felé: a kishölgy készített egy új karaktert, amit elnevezett Birstnek és szerette volna a fejlesztők véleményét kérni alkotásáról, amely elmondása szerint egy bumeránggal, lézerrel, méregszárnyakkal és repülő képességgel felszerelt healer, ráadásul képes hatalmasakat ugrani is: 

A válasz egy nappal később érkezett, amelyből kiderült, hogy az Overwatch művészeit megihlette a lány rajza, ezért kezelésbe vették Birst karakterét és a következő grafikát küldték vissza a kis rajongónak: 

A várt hatás nem maradt el, apukája videóra vette a kis Ava reakcióját: 

Birst nem csak az Overwatch munkatársainak, de a többi játékosnak is megtetszett és rengetegen kérték a Blizzardot a #MakeBirstCanon2k16 alatt tömörülve, hogy tegyék be a karaktert a játékba. Nektek mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)