Hirdetés

Overwatch - Redditen szívatta a Blizzard a játékosokat

|

Aki ellátogatott az Overwatch subredditjére a hétvégén, egy gyanús üzenettel találkozhatott.

Hirdetés

Csináltatok már olyat, hogy screenshotot készítettetek valaki asztaláról, beállítottátok háttérképnek, majd töröltétek az összes ikont, ő pedig értetlenül nézett, mert hiába kattintott bármire, nem történt semmi?

Egy kicsit hasonló a Blizzard április elsejei tréfája is. Aki felnézett a hétvégén az Overwatch subredditre, az a jobb alsó sarokban egy üzenetet láthatott megjelenni, ami nagyon hasonló a Blizzard kliens (és nem Battle.net kliens, ugye) üzeneteihez. Ez azt írta, a PTR-en elérhető a Lunar Crisis, avagy egy új map alfa változata. Annak ellenére, hogy szombaton jött az üzenet, sokan bedőltek neki.

Tavaly egyébként ugyanezt játszotta el a csapat, de akkor lényegesen kisebb volt a játék iránti érdeklődés. A játékban egyébként a Reinhardtot választó játékosok csak ordítani tudtak a chatben (avagy csak nagybetűvel írni), de a dolog ennyiben kifújt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)