Hirdetés

Overwatch - a Retribution elhiteti veled, hogy te vagy a legnagyobb király

|

A Blizzard direkt úgy alkotta meg az egységeket, hogy azok furcsa döntéseket hozzanak bizonyos helyzetekben, így azt az érzést keltve a játékosokban, hogy ők a világ legjobb játékosai.

Hirdetés

Továbbra is tart az Overwatch legújabb eseménye, amely során rengeteg kozmetikai cuccot zsebelhetünk be, és különleges kalandokra indulhatunk, amelyek során a PvE kerül előtérbe. Ráadásul most kiderült, hogy miért csinálnak néha hülyeségeket a Retribution módban látott ellenségek.

Hirdetés

A Variety nemrég közölt egy érdekes cikket, amelyben Adrian Finol, a játékmód vezető tervezője mesélt néhány érdekességet. Kiderült például, hogy a Blizzard direkt úgy alkotta meg a Retribution gépi ellenfeleit, hogy a viselkedésük miatt a játékos menőnek érezze magát.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy például egy mesterlövész akkor is befejezi a lövést, ha látja, hogy Genji épp benyomta azt a képességét, ami elhárítja a lövedékeket. McCree ultimate képessége miatt sem fognak azonnal fedezékbe vonulni a Talon katonái, és emiatt is olyan érzése lesz a játékosnak, hogy pont jókor időzítette a dolgot.

Persze ettől függetlenül magasabb nehézségi szinteken bőven nyújt kihívást a játékmód. Nektek sikerült már teljesítenetek a legnehezebb fokozaton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)