Hirdetés

Overwatch Retribution - izgalmas információk érkeztek az új eseményről

|

Megjött minden infó, amire csak kíváncsi lehetsz a jövő héten érkező Retribution eventről.

Hirdetés

Az Overwatch League színpadán egyszer csak megjelent Jeff Kaplan, aki jó híreket és egy nagyon izgalmas trailert hozott. Kiderült, hogy a jövőhéten érkező szezonális esemény címe Retribution, ami az Overwatch Archive sztoriküldetések része lesz.

Hirdetés

Tavaly Tracer első éles bevetését élhettük át, idén pedig a BlackWatch egyenruhájában fogunk küzdeni. Ezúttal azonban nem egy átszerkesztett pályát kapunk, hanem egy teljesen újat, Rialto névvel. A Retribution egy sokkal izgalmasabb élmény lesz, mint amilyen az Uprising volt, és több, egymástól erősen eltérő módban is elérhető lesz.

Az új küldetéssel egyébként 60 új kozmetikai cucc is be fog kerülni, mint például a Reaper múltjáról mesélő Soldier: 27-es kinézet.

A Retribution küldetéshez használt Rialto pálya egy PVP variációját is meg fogjuk majd kapni, de ahhoz, hogy Payload pályaként is megállja a helyét, némi tesztelésre lesz szükség. Éppen ezért április 10-én, a Retribution indulásakor PTR-re fog először felkerülni a Rialto PVP verziója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)