Hirdetés

Overwatch - egyelőre nem lesz átdolgozva több karakter

|

Úgy tűnik, a Blizzard elégedett a hősök jelenlegi állapotával.

Hirdetés

Korábban már többször előfordult, hogy a fejlesztők megváltoztatták az Overwatch néhány karakterének képességeit, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek a meccsek. Azonban most úgy tűnik, hogy egy darabig nem kell ilyesmire számítanunk.

Hirdetés

Geoff Goodman, az Overwatch vezető hősdizájnere az idei BlizzConon adott egy interjút, amiben elmondta, hogy jelenleg egyetlen hőst sem terveznek átalakítani. Ugyan csapaton belül szóba jött Bastion játékbeli szerepe, de Goodman nem tudja, hogy meg fog-e változni valaha a karakter. Illetve még azt is megtudtuk, hogy később még kaphat valamelyik hős reworköt, ha az ilyen-olyan változások miatt szükségessé válna a dolog.

Ti is elégedettek vagytok a karakterekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)