Hirdetés

Overwatch - elindult a nyári esemény, ilyenek az új skinek

|

Egészen augusztus 5-ig lehet pörgetni a kihívásokat, hogy fürdőgatyába öltöztethessük kedvenceinket.

Hirdetés

Az Overwatch játékosokat rengeteg szezonális esemény várja minden évben, amikor nemcsak exkluzív skineket oldhatnak fel, hanem általában egy új játékmódot vagy valami egyéb extrát is kapnak. Ez nem lesz másként most sem.

Hirdetés

Tegnap rajtolt, és egészen augusztus 5-ig tart az Overwatch Summer Games 2019, aminek egyik újítása a Weekly Challenge rendszer. A hetente megújuló kihívások teljesítésével feloldhatunk különböző extrákat, emellett pedig ha megnyerünk 9 meccset Quick Play-ben, Competitive Play-ben vagy Arcade-ben, akkor limitált spray minták, ikonok és epic skinek ütik a markunkat.

Emellett ismét elérhetővé válnak a régi skinek, úgyhogy ha esetleg tavaly lemaradtatok valamiről, most itt az esély, hogy pótoljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)