Hirdetés

Overwatch - bemutatkoztak a következő esemény első kinézetei

|

A Blizzard szépen, lassan elkezdte belengetni a kozmetikai cuccokat a következő Overwatch tartalomból. Első körben az új Tracer és Soldier skineket láthattuk.

Hirdetés

Az idei évfordulós ünnepély minden eddigi eseménynél nagyobb lesz. Minden korábbi móka játékmódját élvezhetjük, minden korábbi lootot bezsákolhatunk, és persze bőséggel kapunk újdonságokat is. Ezek között lesznek a most bemutatott skinek is.

Hirdetés

A Blizzard az Overwatch Twitter csatornákon kezdte belengetni a kinézeteket, kezdésnek Soldier: 76 új ruhájával.

A folytatást Tracer szolgáltatta egy olyan kinézettel, ami sokak haját felborzolta. Igen, ezt tényleg leírtam.

Érdemes lesz a következő napokban figyelni a játék közösségi csatornáit. A május 22-én esedékes indulás előtt még jó eséllyel ki fognak dobni néhány bemutató videót is. Nektek hogy tetszenek az első új skinek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)