Hirdetés

Overwatch - új térképre és játékmódra utalnak a kiszivárgott anyagok

|

Csak néhány napja ért véget az Uprising, de ez nem jelenti azt, hogy sokáig új esemény nélkül maradunk.

Hirdetés

A Reddit detektívek nem alszanak, nem nyugszanak, és éppen olyan új hanganyagokat találtak, amik arra utalnak, hogy az Overwatch hamarosan egy évfordulós eseményt, és egy új játékmódot is kapni fog.

A hősök arról beszélnek, hogy elpusztítanak egy célpontot. Lévén a játék jelenlegi módjaiban sem a rakomány, sem az elfoglalandó területeket nem lehet elpusztítani, így jó eséllyel egy új játékmódról van szó. McRee kifejezetten azt kérdezi, hogy "célpont leszedve, következő?", ami arra utal, hogy a térképen több objective is lesz.

Mivel jelenleg még hasonló sincs a játékban jó eséllyel kapni fogunk egy új térképet is, ami tökéletesen egybevág FailCraft teóriájával. Persze mindez a tartalom jöhet lassan, de nagyobb az esélye annak, hogy egyszer kapjuk meg az egészet, lévén közeleg az Overwatch első évfordulója. Tökéletes alkalom egy nagyobb eseményre.

Az Overwatch pontosan 2016. május 24-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)