Hirdetés

Overwatch - legalább 3 hagyományos map jöhet még idén

|

Hamarosan kezdetét veszi az Overwatch második éve, a csapat pedig nem csak tervezget, már rég munkához látott.

Hirdetés

Felbukkant egy topic az Overwatch fórumán, ahol egy játékos azt latolgatta, vajon elég-e 2 térkép egy évben a közösségnek. Jeff gyorsan beugrott, hogy tudassa velünk: lesz 3 új map is idén.

Az Overwatch lassan egy évessé érik, és az eltelt évben 2 játékteret kaptunk (Eichenwald, Oasis). A második évben ez picit másképp lesz, most 3 map van túl a játékteszt fázison, és jelenleg épp készre csiszolják őket.

"Ezek standard térképek (tehát a Quick Play/Competitive lista részei lesznek). Bár valami mindig közbejöhet, mi azt tervezzük, hogy mindhármat még idén kiadjuk."

Egyébként Jeff azt is elmondta, hogy ezeken kívül 3 másikon is dolgoznak, de az a három különleges, valószínűleg eseményekhez kötődnek. Mindenesetre lesz még tartalom bőven ebben az évben, nem kell tartanunk az unalomtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)