Hirdetés

Overwatch - a játék rendezője szerint rengeteg újdonságra számíthatunk még

|

Jeff Kaplan jó híreket hozott a rajongóknak, akik a tervek szerint még egy darabig nem fognak unatkozni a játékban.

Hirdetés

Megjelenése óta számos extrával bővült már az Overwatch, elég csak a szezonális eseményekre, illetve az új hősökre, pályákra gondolni, de úgy tűnik, hogy még bőven akad jó néhány újdonság a Blizzard tarsolyában.

Hirdetés

Az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan a hivatalos fórumon írt arról, hogy a későbbi eventekkel nagyon menő tartalmak érkeznek majd, ráadásul jövőre még több vadonatúj tárgy kerül be a sima loot boxokba. A BlizzConon bejelentett Blizzard World-öt és a crossover skineket már ismerjük, de ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa, és még rengeteg mással is készül a Blizzard.

Kaplan azt is megerősítette, hogy a különleges Overwatch League-es kinézetekről is elárulnak egy-két részletet hamarosan.

Nektek melyik a kedvenc Overwatch skinetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)