Hirdetés

Overwatch - Zenyattát nerfelni, Meit buffolni fogják a közeljövőben

|

A Blizzard szerint ez a két karakter jelenleg egy kicsit kilóg a sorból, így hamarosan belenyúlnak a játékba, hogy szintre hozzák őket.

Hirdetés

A Blizzard lövöldéje továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, azonban ha meg akarják tartani a játékosokat, oda kell figyelniük azok panaszaira. Szerencsére a fejlesztők folyamatosan figyelik a fórumokat és aktívan kommunikálnak a játékosokkal is.

Az Overwatch vezető dizájnere, Geoff Goodman elmondta, hogy a rajongói visszajelzéseket, a statisztikákat és a kompetitív meccseket figyelembe véve arra jutottak, hogy Zenyatta valóban egy "kicsit" erős. Emiatt visszább kell venni a karakter, amit valószínűleg a Discord Orb nerfelésével kezdenek majd.

De nem ő lesz az egyetlen, akin változtatnak: a dizájner szerint Mei jelenleg az egyik legnépszerűtlenebb karakter, és hosszú ideje gondolkoznak már azon, hogy hogyan lehetne változtatni rajta. Felmerült, hogy kap egy teljesen új képességet, de az is elképzelhető, hogy csak erősítik az ultiját (nemcsak nagyobb területet fed majd le, hanem át lehet dobni olyan felületeken, mint mondjuk Reinhardt pajzsa). Ezt jelenleg is tesztelik, de egyelőre egyik esetben sem született még meg a végső döntés.

Ti melyik karakteren változtatnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)