Hirdetés

Egy kiváló misztikus kalandjátékra csaphattok le ingyen

|

Ha az eddigi ingyenes játékkínálatban nem találtatok volna nektek való játékot, talán a legújabb ajándék betalál.

Hirdetés

Csak úgy szórják ránk az ingyenes digitális játékokat a különböző online platformok üzemeltetői, a lista pedig ma egy újabb kiváló, ráadásul nem is olyan régi játékkal bővül. Aki elég gyors, egy természetfeletti elemekkel is bíró kalandjátékot zsebelhet be.

Hirdetés

A legújabb digitális télapó a GOG.com csapata, akik a téli leárazásuk alatt ingyen is osztogatnak játékokat. Legfrissebb ajándékuk pedig nem más, mint az Oxenfree, amiben néhány tini egy elhagyatott katonai szigetre lóg be, hogy bulizzon egyet. Persze a sztori hamar nagy fordulatot vesz, mikor megjelenik egy szellem, a hangulatot pedig elég jól leírta a GOG csapata, mikor úgy jellemezték a játékot, mint a Stranger Things és a Life Is Strange találkozását.

Ha szeretnétek átélni ezt a néhány órás kalandot, ezen a linken csaphattok le rá, ha be vagytok jelentkezve GOG fiókotokkal. A határidő december 21-e csütörtök, délután három óra, szóval annyira nem kell sietnetek, de ne is feledkezzetek meg róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)