Hirdetés

Oxygen Not Included - már játszható a Don't Starve fejlesztőinek új játéka

|

A Klei még tavaly jelentette be készülő alkotását. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nem beszéltek, de már kipróbálható a játék.

Hirdetés

A Don't Starve játékokkal népszerűvé vált fejlesztőcsapat idén tervezi kiadni űrkolónia menedzselős játékát, de úgy tűnik, hogy létezik egy alfa verzió, ami lassan már egy hónapja elérhető, és a Klei különösebb hírverés nélkül tette közzé a fórumán.

Értelemszerűen még nincs teljesen kész az Oxygen Not Included, viszont a fejlesztők szeretnék tudni a játékosok véleményét is, ezért most bárki kipróbálhatja, de sajnos nem ingyen.

A hivatalos bejegyzés szerint húsz dollárt (nagyjából 6000 Ft) kell annak fizetnie, aki tenne egy próbát a játék korai változatával, de jó hír, hogy a vásárlók később megkapják a teljes verziót is. Érdemes lehet kipróbálni, ha érdekel titeket a menedzselős-mászkálós műfaj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)