Hirdetés

Kellene egy új füles? Játssz velünk és nyerj!

|

Az Ozone mechanikus billentyűzetei mellett fejhallgatói is kiváló minőségűek, kényelmesek és könnyűek. Most kettőt megnyerhettek közülük.

Hirdetés

A játék lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Nemrégiben két Ozone mechanikus billentyűzet talált gazdára, most pedig itt egy újabb lehetőség, hogy nyerjetek egyet a gyártó perifériái közül. 

Ez alkalommal két helyesen válaszoló játékos egy-egy Rage Z50 fülest szerezhet meg. A prémium hangzású füles viselése kényelmes, hangzása kiváló, zenehallgatáshoz és játékhoz is tökéletes. Ahhoz, hogy esélyetek legyen megnyerni bármelyiket, az alábbi három kérdésre kell helyes választ adni. A válaszokat szeptember 16-án éjfélig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre egy "Ozone Rage Z50" tárgyú levélben.

1. Hány színben érhető el az Ozone Rage Z50?
a) 4
b) 5
c) 6

2. Melyik igaz az alábbiak közül az Ozone RAGE Z50 mikrofonjára?
a) elrejthető
b) leválasztható
c) leválaszthatatlan és nem elrejthető

3. Mivel kompatibilis az Ozone RAGE Z50?
a) PC-vel és táblagépekkel
b) PC-vel és okostelefonokkal 
c) PC-vel, táblagépekkel és okostelefonokkal

A nyereményjáték szervezője az Ozone. A nyertesek személyes adatait csak a nyereményjáték idejére őrizzük meg, azokat marketing célokra nem használjuk fel. A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. Amennyiben egy jelentkező visszalépne, azt a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldött e-mailben jelezheti. Az Ozone fenntartja a jogot, hogy helytelen vagy téves adatok megadása esetén a nevezőt kizárja a versenyből. Mindenki csak egyszer nevezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)