Hirdetés

Válaszolj pár kérdésre és nyerj Ozone perifériákat!

|

Két mechanikus billentyűzet keresi új gazdáját az Ozone legújabb nyereményjátékában.

Hirdetés

Ha valaki tartós gamer billentyűzetet akar, mindenképpen érdemes egy mechanikus perifériában gondolkodnia. Az Ozone Strike Battle minden szempontból tökéletesen megfelel a célnak, kompakt és dizájnos, a Cherry MX mikrokapcsolók pedig állják a sarat.

Ha szeretnétek egy ilyet, június 30. éjfélig válaszoljátok meg helyesen az alábbi három kérdést, az általatok helyesnek gondolt válaszokat pedig küldjétek el a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "Ozone nyereményjáték" témájú e-mailben. A helyesen válaszolók között az Ozone két fekete Ozone Strike Battle billentyűzetet sorsol ki.

1. Az alábbiak közül melyik funkcióval rendelkezik az Ozone Strike Battle?

a) Anti-Ghosting

b) Anti-Zombi

c) Anti-Vampire

2. Hány makró konfigurációt lehet beállítani az Ozone Strike Battle-lel?

a) 10 makrót

b) 20 makrót

c) 30 makrót

3. Hány profilt lehet beállítani az Ozone Strike Battle-lel?

a) 4 profilt

b) 5 profilt

c) 6 profilt

A nyereményjáték szervezője az Ozone. A nyertesek személyes adatait csak a nyereményjáték idejére őrizzük meg, azokat marketing célokra nem használjuk fel. A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. Amennyiben egy jelentkező visszalépne, azt a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldött e-mailben jelezheti. Az Ozone fenntartja a jogot, hogy helytelen vagy téves adatok megadása esetén a nevezőt kizárja a versenyből. Mindenki csak egyszer nevezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)