Hirdetés

Özönlenek a kukacok!

|

Szerintem nincs olyan ember, aki még ne hallott volna a kedves kis kopasz kukacok kudarcait és küzdelmeit feldolgozó Worms sorozatról. Mint azt jól tudjátok, minap megjelent a sorozat legújabb darabja, melyben már ostromgépek is rendelkezésünkre állnak - no meg erődítmények, hogy legyen mit rombolni. Aki szeretné rávetni magát a matériára, annak nem kell feltétlen elmennie a boltba, és megkönnyítenie a pénztárcáját. A GameSpot-ról ugyanis ingyen le lehet tölteni a TELJES Worms: Forts Under Siege játékot. Ugyanaz, mint amit a boltban lehet megvenni, csak doboz és kézikönyv nélkül. Mindössze 60 percet lehet tolni ingyen, és ha elnyerte tetszésünket, akkor meg is vásárolhatjuk mindössze 30 dollárért. Mindenkinek jó kukacoskodást!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)