Hirdetés

Pachter: a Nintendonak új gépre van szüksége az online piachoz.

|

A videójáték-ipar legismertebb elemzője, Michael Pachter ezúttal a Nintendo és az online játékok kapcsolatáról nyilatkozott.

Hirdetés

Elemzése szerint a Nintendonak feltétlenül új gépre lenne szüksége ahhoz, hogy az online-piacon is domináns lehessen.

A hetente megtekinthető Gametrailerses Pach Attack showban hangzott el a kijelentés, miszerint a Nintendonak ihletet kéne szereznie a Left 4 Dead co-op részéből.

"Valamikor látni fogjuk majd, hogy a Nintendo olyan online kapacitásokat hoz létre, amelyben a játékosok egymás ellen vagy egymással játszhatnak úgy, hogy bevonjuk barátainkat is a játékba? Úgy hiszem a Nintendonak előbb ki kéne fejlesztenie egy online multiplayer rendszert. meg kéne nézniük például a Left 4 Deadet, nem tartalmilag, hanem a co-op játékmenete miatt. Szerintem egy co-op Mario játék hatalmas lehetne, amelyben 3-4-en játszhatnának különböző helyekről." - mondta Pachter.

Az elemző hozzátette még, hogy mindehhez egy új konzolt kéne kifejlesztenie a Nintendonak, hiszen a jelenlegi konzoljai erős tárolókapacitás-limittel rendelkeznek.

"Valószínüleg az ilyen online játékokhoz új konzol is kell majd, hiszen minden bizonnyal jóval több tárterületre lesz szükség." - fejezte be nyilatkozatát Michael Pachter.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)