Hirdetés

Pachter - A Wii U nem lesz olyan népszerű, ahogy azt a Nintendo gondolja

|

Michael Pachter, aki a videójáték piac megmondóembere ezúttal a Nintendot vette célba következő jóslatával.

Hirdetés

"A WII U nem fogja letaposni a piacot úgy, ahogy azt a Nintendo elképzeli" - nyilatkozta Michael Pachter, aki hozzátette: "Dreamcastosítják magukat".

Arra a kérdésre, hogy nem dobják-e a piacra túl hamar a Wii U-t Pachter azt válaszolta: "Úgy gondolom azzal, hogy azt mondod túl hamar, tulajdonképpen azt gondolod, hogy nem fognak jól menni az eladások."

"Azt hiszem, ha valóban ennyire hasonlít az Xbox 360-ra mind grafikailag, mind irányításában, mint 'frame-rate'-ben, akkor nem fognak sokat eladni belőle csak akkor, ha jóval olcsóbb lesz - s azt nem hiszem, hogy a Nintendo 150 dollárért dobná piacra a gépet."

"Igen, azt hiszem Dreamcastosítják magukat. Nem hiszem, hogy a Wii U valaha is olyan népszerű lesz, ahogy azt a Nintendo most elképzeli. A kérdés az, mit lép a közeljövőben a Nintendo és erre még nem tudjuk a választ. Várjuk meg, hogy mennek majd a Wii U eladásai és addig nem jósolom meg a katasztrófát, amíg nem ismerem a pontos árat és a hardver pontos tulajdonságait. Amint többet tudok, akkor teljesebb véleményt fogok alkotni."

A Wii U-val kapcsolatos az a hír, hogy fejlesztéshez közeli források szerint a Nintendo addig alakította a hardvert, hogy most már az Unreal Engine 4 tökéletesen fut rajta - ez azért komoly jelentőséggel bírhat a Wii U jövőbeli játékkínálata / sikere szempontjából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)