Hirdetés

Pain - The Hoff megérkezett

|

A Pain című játék talán nem annyira közismert, mint a Crysis, de azért jókat lehet vele szórakozni, unalmas délutánokon.

Hirdetés

Aki nem ismerné a Pain című játékot, annak álljon itt egy villámismertető. Van egy kilövőállomás/megacsúzli, benne egy darab örült karakter. Cél a kilövés után minél nagyobb kárt okozni, villamosokba csapódva, építkezéseket lerombolva, egyszóval minél nagyobb anyagi kár, és káosz okozása. Az ötlet kellőképpen debil, és szerintem néha mindenkit elővesz a "disztrojolok" hangulat. Olyankor tökéletes. A poén pedig, hogy a legújabb karakter akit ilyen módon lődözhetünk az univerzumba nem más mint The Hoff, David Hasselhoff. A hihetetlenül kreatív sztár megjelenése a játékban egy új playfieldhez kötődik, nevezetesen a "Movie Studio" nevű kiegészítőszerűséghez. The Hoff szerint egy  mozistúdió mit sem ér nélküle (khm), ezért aztán elvállalta a "szerepet". Személy szerint marha jó ötletnek tartom ezt, és remélem hamarosan sok sok sztárt lőhetünk majd a falnak kétszázezerrel, de például a magyar közélet néhány szereplőjét is szívesen látnám az áldozatok között. Bizonyára mindenki tudja, hogy Hasselhoff, nem csak a moziban sztár, hanem énekes karriert is befutott. Azt gondolná az ember, hogy aki ennyire profi, annak nem is kell reklám, de hát mint tudjuk abból sosem elég. Alant egy kép a játékból, valamint egy videó(erős idegzetűeknek) amelyben Hasselhoff énekel mint a vadak. Előre is bocsi...

hasselhoff2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)