Hirdetés

Painkiller: Hell & Damnation - a gyűjtői kiadás részletei

|

A PC-s játékosok már dörzsölhetik a tenyerüket, számukra nincs már messze a pokoljárás.

Hirdetés

A Painkiller sorozat megért már pár részt, ami nem sikerült kifogástalanul, de a rajongók nem adták fel a reményt, hogy kapnak még igazán jó Painkiller játékot. A lehetőség megvan, hiszen PC-re már október 31.-én megérkezik a Painkiller: Hell & Damnation, amihez gyűjtői kiadás is dukál.

A csudadobozban lesznek, képeslapok (hogy haza lehessen üzenni a pokolból), matricák, soundtrack lemez 10 darab zúzós metál témával, így készült DVD és ingame plusz tartalmak, mint Power Upok és  egy exkluzív multiplayer modell.  A gyűjtői csomag várhatóan 9000 forint körüli áron lesz kapható, míg a normál dobozos kiadás 6500 forint körül már megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)