Hirdetés

Painkiller: Redemption - megjelenési dátum

|

Azt tudtuk, hogy a JoWood új játéka még februárban megjelenik, de azt nem tudtuk, hogy pontosan melyik napon.

Hirdetés

A rajongói modból teljes játékká fejlődött Painkiller: Redemption február 25-én készül belopni magát a rajongók szívébe.

A nagy múltú Painkiller széria következő epizódja kizárólag letölthető formában lesz elérhető, és a történet szerint a Pokol seregei épp a Mennyország ellen készülnek összpontosított támadást indítani. Vadonat új fegyverekkel vehetjük fel a harcot Daniel és Belial szerepében a gonosz ellen, és a készítők ígérete szerint érdemes lesz hallgatni az aláfestő zenét, hiszen rendesen felturbózzák hangulatunkat. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a Painkillerektől már megszokott "megyek-mészárlok-megyek tovább" hangulatot autentikusan visszaadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)