Hirdetés

Painkiller: Resurrection - Itt a demó (Frissítve!)

|

Elkészült és egyre több szerverre költözik fel a Painkiller folytatás játszható demója.

Hirdetés

Tudom jól, hogy közel, s távol egyetlen kettest sem látni a Painkiller környékén, de ha nem tetszik a folytatás jelző, nevezhetjük felőlem önállóan futtatható kiegészítőnek is a Painkiller: Resurrection címre keresztelt alkotást.



A JoWooD kiadó célja addig fejni a tehenet, amíg az lehetséges, s miután a Painkiller név még mindig nem cseng rosszul, így van rá esélye, hogy néhány tíz-százezer példányt elszórjon az új részből.
Egy CIA ügynök a pokol hordái ellen, hogy ebből mi sül ki, azt két módon deríthetitek ki, egyrészt megnézitek a beillesztett videót, másrészt letöltitek, feltelepítitek és elindítjátok a Painkiller: Resurrection 1,4 GB-os demóját. Jó szórakozást!



(Megjegyzés: A kiadó oldalán elérhető linkek közül csak az alábbi létezik, így előfordulhat, hogy telített, s várni kell, míg sorra kerül az ember. A demó egy ISO fájl, vagyis Daemon Tools, vagy hasonló eszköz kell a beolvasásához, ugyanakkor lemezre is ki lehet írni. Szokatlan megoldás, ez tény.)

Letöltési link: gamers.at, worthplaying, gamershell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)