Hirdetés

Painkiller: Resurrection - Megjelent az igazi demó

|

Ha minden igaz, most már a tényleges állapotokat jobban tükröző demót kaptunk kézhez.

Hirdetés

A Painkiller: Resurrection játszható demójának első, a kiadó szerint meglehetősen korai és tévesen közreadott változata nem aratott zajos sikert a játékosok körében.



Még az is előfordulhat, hogy ez a baki - már amennyiben valóban véletlenről beszélhetünk - negatív hatást fejt ki az eladásokra. Nem vagyok arról meggyőződve, hogy egy játéknak ilyen jellegű publicitásra lenne szüksége. Persze az is igaz, hogy többen haraptak rá a témára így, hogy közbejött egy "kisebb" malőr.



Spongyát rá, elérkezett a nagylelkűség gyakorlásának ideje, lehetőségünk nyílik arra, hogy egy második esélyt adjunk a Homegrown Games csapatának. Amennyiben az új demó se lenne meggyőző, akkor nem kérdéses, hogy érdemes inkább másra fordítani a pénzt.
Ha pedig elnyerné tetszésteket, akkor elárulom, hogy a mai nappal hivatalosan megjelent a Painkiller: Resurrection.

Letöltési linkek: worthplaying, atomicgamer

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)