Hirdetés

Painkillerrel és más finomságokkal erősít a GOG

|

Nincs még fél éve, hogy elindult az oldal, de már a százhoz közelít az új oprendszereken is játszható klasszikusok száma.

Hirdetés

Legutóbb a Stronghold kapcsán írtunk a régebbi klasszikusokat leporoló oldalról, ám időközben újabb címekkel bővült a már most is impozáns kínálat. Tegnap került fel a Revolution Software (Broken Sword sorozat) minimális akcióelemekkel fűszerezett hidegháborús kalandjátéka, az In Cold Blood ($5.99), amit szinte azonnal követett a Painkiller: Black Edition ($9.99) (egyesek még emlékezhetnek 2007-es karácsonyi mellékletünkre)és a Panzer Elite: Special Edition ($9.99). Előbbi igazi megyek oszt ölök stílusú FPS, ami még mai szemmel nézve sem csúnya, ráadásul az atmoszférájának köszönhetően játszi könnyedséggel emelkedik ki a hasonszőrű oldschool játékok tengeréből. Utóbbi - mint azt neve is sugallja - második világháborús tankszimulátor. Ma már csak elvétve készül hasonló alkotás, így érdemes egy pillantást vetni rá. Talán észrevettétek, hogy mind a Painkiller, mind a Panzer Elite a JoWooD portfólióját erősíti, ami bizony azt jelenti, hogy a CD Projekt már az osztrák kiadó támogatását is megszerezte.

In Cold Blood

in_cold_blood.jpg


Painkiller: Black Edition

painkiller.jpg


Panzer Elite: Special Edition

panzer.jpg


Ennek megfelelően már olyan játékok vannak előkészületben, mint az Alien Nations (Settlers klón), a Gothic 2: Gold Edition, a SpellForce Platinum és a The Guild: Gold Edition.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)