Hirdetés

Paintball őrület a böngészőben

|

Akinek még nem volt szerencséje élőben kipróbálni a paintball-t, azt mai játékunk kellően inspirálhatja erre

Hirdetés

Attól eltekintve, hogy esetenként komoly sérülések is származhatnak belőle, a paintball népszerűsége mind a mai napig töretlen. Igaz, manapság már komoly konkurenciát állít elé airsoft, de bármelyik wargame-et is választja az ember, biztos hogy jól fog szórakozni. Mi maradjunk most az előbbinél. Ha még nem vettél részt efféle férfias játékban, de élénken foglalkoztat a dolog, akkor javaslom, hogy kukkants bele a Paintban Smash-be. Egy böngészőből játszható fps-ről van szó, ami a lehetőségekhez képest egész jól mutatja be a játék szépségeit. Egyedül vagyunk sokak ellen, akik viselkedésében némi mesterséges intelligenciát is felfedezhetünk. Vér helyett itt be kell érnünk festékkel, amelyet több fegyverből is az ellenfelek testére kerülhetnek. Ha mindenki feladta és a zászló is a zsebedben van, akkor te bizony nyertél.

 

paintball.jpg
 
 
 
Koszosan, mocskosan egy vasparipa nyergében félig feküdve száguldozni a salakpályán nagyobb flash, mint azt a békés többség úgy általában gondolná.  A Játéközön.hu mai második ajánlata az Icestorm Speedway, ahol a salakmotorozás örömeibe nyerhetünk bepillantást. Versenyzőnk megválasztása után egyből a mélyvízbe kerülünk, hogy a nem feltétlen oválformára kanyarított pályákon kiharcoljuk magunknak az elsőséget. A nyilakkal működő irányítást percek alatt meg lehet tanulni, amiben a fék mint olyan érdekes mód nem kapott helyet. Mai mindkét játékunk Shockwave player függő.
 
icestorm.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)