Hirdetés

Ingyen karakterekkel és skinekkel jelent meg a Paladins egy új platformon

|

Az ingyenesen játszható hősalapú shooter az Epic Games Store-ban is elérhető, hódításában pedig egy tartalmas kezdőcsomag segíthet.

Hirdetés

A Paladins: Champions of the Realm egy ingyenesen játszható, többjátékos lövölde a Hi-Rez Studiostól. Eleinte könnyű volt free-to-play Overwatch-klónnak bélyegezni, de a zárt béta óta eltelt években a fejlesztők megtalálták saját stílusukat, és mára sikerült valami egészen egyedit összehozniuk a kísértetiesen hasonló alapokból.

Hirdetés

A játék elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és 2018. óta már Nintendo Switchen is. A mai nappal a Paladins az Epic Games Store-ba is felkerült, és aki innen tölti le, boldog tulajdonosa lesz egy tartalmas kezdőcsomagnak: négy ingyen karakter (a játék négy karakterosztályából 1-1), négy karakterskin és egy gyémánt láda jár. Utóbbi extra lootot tartalmaz.

Egy próbát mindenképp megér, ha még nem sodort titeket össze vele a sors, van mit szeretni, és aki egy új lövöldés élményt keres, az valószínűleg nem fog csalódni benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)