Hirdetés

Palm OS mobilba

|

Terjeszkedés folyik kérem, a történet szerint ugyanis a Palm OS rendszerek meghódítják a mobilpiacot. Hogy mi a realitás? Azt majd az idő eldönti. Ami biztos, hogy mostmár hivatalos tény, miszerint megszületett az első Palm OS rendszert szívének tudható okostelefon. A Qool Labs drágasága igazán szemügyrevaló. A háromsávos GSM telefont 200 Mhz-s Motorola processzor hajtja, egy 32 megabájtos RAM társaságában. SD foglalat, érintőképernyő, 1,3 megapixeles kamera, DocumentsToGo, PalmSource Mail, wav és mp3 fájlok, nomeg minden más. A Qool QDA-700-ról további infó itt. Végezetül tennék a témához egy érdekes kérdést: melyik a jobb megoldás a kézitechnika igényelőinek? A) Venni egy okostelefont. B) Venni egy mobilfunkciós csúcs-PDA-t. C) Okostelefon és "olcsóbb" (50-120 e. Ft) PDA.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)