Hirdetés

Pandaren Xpress - ha megéheztél!

|

Szép hazánkban még nem igazán elterjedt (legalábbis Kapuváron nem :)) a kínai gyorséttermek házhozszállító rendszere. Ellenben mondjuk az USA-val, ahol mindennapos az ilyesmi. A Blizzard jóvoltából ezek után a WoW játékosoknak ezentúl fel sem kell kelniük az Azerothi csatamezőkről, s ha megéheznénk, a /panda paranccsal meg is érkezik az enyhén kínai beütésű gyorskaja-szállító pandamaci, többféle ételválasztékkal :) Ugye milyen idegesítő tud lenni, amikor az ember egy instanceban látja vadász társát, amint kedvenc állatkáját eteti, miközben mi magunk csak koplalunk ott órák óta? Ilyen esetekre találta ki a Blizzard ezt a szolgáltatást. Hab a tortán, hogy a gyorskajához szerencsesüti is jár, ami egy random buffot szolgáltal az elolvasásért cserébe :) De csak óvatosan, a sütiknek is szükségük van a szeretetre, és ha nem szeretik őket eléggé, akár valamilyen negatív buffot is ránk küldhetnek :) Ahogy azt az alant lévő képek egyikén láthatjátok. Nem egészen ide tartozik, de ugyancsak most került elő pár kép a Battlegrounds rendszer PvP csatáiról. Hát, hogy is mondjam.. én pont így képzeltem :) Ja, és ne feledjétek a vadiúj Pandaren Xpress háttérképet sem!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)